Technopolis-Ruoholahti i Finland.

Leverer et nytt system for byggautomasjon til Oslo campus

Caverion med fornyet avtale med Technopolis

0

Technopolis har valgt å fortsette partnerskapet med Caverion som ansvarlig for teknisk vedlikehold ved campuser i Finland, Sverige og Norge. Framover vil Caverion ha ansvar for totalt åtte av Technopolis sine campuser. Den nyeste campusen ligger i Tammerforsområdet i Finland.

I tillegg til tekniske tjenester og vedlikehold vil samarbeidet også omfatte store investeringsprosjekter. Caverion leverer f.eks. et nytt system for byggautomasjon til Oslo campus.

Samarbeidet mellom Technopolis og Caverion har utviklet seg på en eksemplarisk måte. I løpet av de to siste årene har Caverion og Technopolis sammen klart å optimalisere energieffektiviteten ved campusene og spart betraktelige summer på redusert strømforbruk. En kundeorientert servicemodell har bidratt en positiv utvikling for kundetilfredsheten blant Technopolis sine kunder. Kundene er f.eks. mer fornøyde med inneluften på samtlige campus.

– Vi i Technopolis stiller krav om at våre samarbeidspartnere leverer utmerket kundeservice og har solid profesjonell kunnskap. Våre partnere må også ha god kjennskap til vår forretningsdrift og våre kunders behov. Vårt samarbeid med Caverion har utviklet seg til et partnerskap. Sammen har vi lykkes med å øke kundetilfredsheten, optimalisere forholdene og etablere lik driftspraksis på tvers av landegrenser i Norden, sier Ismo Myllymäki, sjef for eiendomsforvaltning hos Technopolis.

Caverions serviceavtale omfatter teknisk vedlikehold, energiovervåkning og fjernovervåkningstjenester. I tillegg er Caverion en strategisk partner i prosjekter knyttet til utnyttelse av smartteknologier. Installasjonen av et nytt system for byggautomasjon ble påbegynt ved Technopolis sin campus i Oslo i oktober 2020 og er et eksempel på hvordan partnerskapet har utviklet seg.

– Sluttbrukerens opplevelse er essensiell – det er Technopolis og Caverion helt enige om. Vi har oppnådd gode resultater, med tanke på både energieffektivitet og kundetilfredsheten blant kunder på campus, sier Thomas Hietto, assisterende direktør og sjef for Caverions Business Unit Services.

– Dette har vært et spesielt år for alle, og vi bruker bygg på en helt annen måte. Neste år vil vi lettere kunne se hvilke trender som kommer til å leve videre og hvordan fremtidens bygg kan tjene brukerne best og hvordan de kan gjøres karbonnøytrale, legger han til.