Trend Micro har over 5000 ansatte i over 50 land

Trend Micro har lansert sikker lagring av filer i skyen

Verdens første løsning

0

Nye reguleringer og økte sikkerhetsbehov for lagring av filer i skybaserte-applikasjoner, krever nye verktøy som skanner etter skadelig programvare.

IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro, lanserte nylig verdens første «cloud native», server-frie fillagrings-sikkerhetsverktøy for virksomheter som bygger applikasjoner i skyen. Trend Micro Cloud One – File Storage Security er designet for å redusere trusler i skyen og samtidig støtte strenge regulatoriske krav.

Den enorme veksten av skybasert fil- og objektlagring, har også skapt et nytt marked for cyberkriminelle. Cloud One – File Storage Security tilbyr virksomheter en effektiv og trygg måte å beskytte seg mot ondsinnede filer ved å automatisk skanne etter skadelig programvare. Hensikten er å trygge informasjonen og lette arbeidet med å følge regulatoriske krav til informasjonssikkerhet.

Kommunikasjonssjef i Trend Micro, Karianne Myrvold.

– Store virksomheter ser i økende grad etter skyleverandører som kan redusere kompleksitet og kostnader, og tilrettelegge for vekst. Samtidig er det mange som glemmer at virksomhetene er ansvarlig for at sikkerheten til skyleverandørene er tilstrekkelig. Vårt nye verktøy automatiserer den komplekse oppgaven det er å forsikre seg om at filer og informasjon man vil lagre i skyen er sikre og trygge, forteller kommunikasjonssjef i Trend Micro, Karianne Myrvold.

30 års sikkerhetserfaring
Lang erfaring og omfattende kunnskap knyttet til IT-sikkerhet og trusselinformasjon, er avgjørende suksessfaktorer for å utvikle gode nok verktøy som klarer å blokkere kjente, skjulte og i økende grad ukjente varianter av skadelig programvare.

Arkitekturen til selve skanner-verktøyet tilrettelegger for en rask og sømløs distribusjon, tett integrert med virksomhetenes eksisterende arbeidsflyt.

Verktøyet støtter ulike regulative krav og lover hva gjelder skanning etter skadelig programvare av filer som lagres i skyen, uten at det går på bekostning av datasuvereniteten.

For Amazon, Google og Microsoft
Trend Micro Cloud One – File Storage Security er tilgjengelig nå for AWS S3. Støtte for Microsoft Azure Blob-lagring og Google Cloud Storage kommer snart.

Ved å bruke Trend Micros Cloud One-plattform kan IT-avdelingen implementere en rekke sikkerhetstjenester og samsvarskontroller uten å hindre smidig skyutvikling og distribusjon. Denne «cloud-native» sikkerheten kompletterer sømløst og integreres med eksisterende AWS, Microsoft® Azure ™, VMware® og Google Cloud ™ verktøysett.