Iver skal blant annet levere en virtualiseringsplattform der Lindab kan administrere virtuelle maskiner. Foto: This is Engineering R. A. Eng

Lindab og Iver med nært samarbeid om overgang til skytjenester

Virtualiseringsplattform

0

Iver har utvidet samarbeidet med Lindab og inngått en ny avtale som omfatter levering av tjenester knyttet til første fase av Lindabs overgang til et skybasert IT-miljø.

Lindab har valgt Iver som rådgivende partner og leverandør av tjenester knyttet til første fase av Lindabs overgang til et skybasert IT-miljø. Iver skal blant annet levere en virtualiseringsplattform der Lindab kan administrere virtuelle maskiner og tilhørende nettverk.

– Vi har samarbeidet med Iver i flere år og har stor tillit til deres kompetanse på infrastruktur- og kapasitetstjenester. Lindab må frigjøre interne IS/IT-ressurser for å gjennomføre overgangen til skytjenester, primært til Microsoft Azure, M365 og D365, forteller CIO Lars-Göran Eklöf i Lindab.

– At vi valgte Iver som infrastrukturleverandør, skyldes i stor grad fleksibiliteten i tilbudet deres samt redundans, sikkerhet og skalerbarhet i infrastrukturplattformen som skal etableres ved Ivers datasenter, sier han.

– Det føles fantastisk at vi nå tar samarbeidet med Lindab et steg videre, og at vi for alvor inntar rollen som rådgivende partner og tjenesteleverandør i første fase av selskapets overgang til et mer skybasert IT-miljø, sier regionsjef Mikael Ryberg i Iver.

– Gjennom de foregående avtaleperiodene har vi utviklet et godt samarbeid med Lindab, og vår forståelse av Lindabs forretningsdrift og utfordringene de står overfor, har gitt oss riktige forutsetninger for å levere tjenester som muliggjør Lindabs innovasjon. Jeg er takknemlig over og glad for at vi har dyktige og engasjerte medarbeidere som vil sørge for at Lindab blir en fornøyd kunde, sier han.

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger til byggebransjen innen bygg- og ventilasjonssektoren. Lindab har over 5 000 ansatte og er etablert i over 30 land.

Meld deg på ITBaktuelts nyhetbrev her