Åse Lunde, direktør digitalisering og forretningsutvikling.

Fokus på Entras strategi og prosjekter – innovasjon og smartbygg – hvordan lykkes

ITB Brukerforum digitalt 15. april

0

Integra og Grønn Byggallianse ønsker velkommen til ITB Brukerforum Digitalt 15. april. Vertskap er Entra ASA. Hvorfor innovasjon og smartbygg er vanskelig – og hva gjøres for å lykkes med dette, ved Entras direktør for digitalisering og forretningsutvikling, Åse Lunde.

Entra ved Ingebjørg Foss Daae vil være vertskap for ITB Brukerforum denne gangen. Ingebjørg er rådgiver ny teknologi og innovasjon i teknisk fagteam i Entra. Entra vil fortelle om hvordan de jobber strategisk med å sette automatikk-leverandøren i førersetet i sine prosjekter. Det skjer mye i markedet og behovet for innovasjon har aldri vært større.

Dette har Entra tatt på alvor ved å etablere en egen lab – Entra Labs der målet er å teste eiendomsteknologi før de tar løsningene i bruk i egne prosjekter. Du vil blant annet høre om hvordan de ser på samspillet mellom tradisjonell automasjon og eiendomsteknologi.

Hør mer om Ingebjørgs tanker i Integrapodden Dose 3 av En dose automatisering der hun deler sine refleksjoner.

Program:

  • Hvorfor har vi ikke sett de store resultatene av proptechbølgen enda? Hvorfor innovasjon og smartbygg er vanskelig – og hva vi gjør for å lykkes med dette. Entra ved Åse Lunde.
  • Hvordan Entra jobber strategisk med å sikre høy kvalitet i automatiseringsleveranser og oppnå velfungerende bygg. Entra ved Ingebjørg Foss Daae.
  • Vi har hørt mye om selvkjørende biler, men når kommer den selvprosjekterende ingeniøren? I samarbeid med start-up-selskapet Consigli skal Entra finne ut hvordan vi kan bruke kunstig intelligens til å bygge bedre. Janne Aas- Jakobsen fra Consigli

Påmelding til ITB Brukeforum 15. april her.  Medlemmer av Integra og Grønn Byggallianse vil bli prioritert ved stor påmelding.

Melde deg på ITBaktuelts nyhetbrev her


Les artikkelen med Ingebjørg Foss Daae i Entra

Innovasjon i praksis utvikler
smarte prosjekter og smart innsikt

– Mye fokus på smarte bygg de siste årene men vel så interessant med smarte prosjekter og smart innsikt, sier Ingebjørg Foss Daae.