Joar Vellene (t.v.) og Roger Aksnes.

Instalcoselskapet Andersen og Aksnes kjøper Inva Engineering

Komplett varme og energioptimalisering

0

Instalcoselskapet Andersen og Aksnes utvider sine tjenester gjennom kjøp av nisjeselskapet Inva Engineering AS. Andersen og Aksnes blir dermed mer komplette innenfor varme og energioptimalisering.

Pressemelding

Inva Engineering med hovedkontor i Oslo tilbyr energiberegninger, innregulering, merking, service/driftsavtaler, feilsøking og oppstart av energianlegg. Selskapet ble etablert i 1986 og har seks ansatte. Omsetningen siste år var på ca 10 millioner NOK.

– Med Inva utvider vi tjenestespekteret og kan tilby kundene flere tjenester for å skape et energieffektivt inneklima. Inva samarbeider allerede med flere av de norske selskapene i Instalco-gruppen og oppkjøpet legger forholdene til rette for et enda tettere samarbeid, sier Joar Vellene, daglig leder i Andersen og Aksnes.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Inva Engineering AS med overtakelse 20. april for å omgående fusjonere selskapet med Andersen og Aksnes Rørleggerbedrift AS. Inva Engineering kommer til å fortsette sin virksomhet med eget varemerke som en avdeling i Andersen og Aksnes.