R8 Property står bak det internasjonalt anerkjente Powerhouse Telemark, eiendfomsselskapets flaggskip.

R8 Property er vertskap for Digitalt ITB Brukerforum

Formiddagen 2. juni

0

Eiendomsselskapet R8 Property som holder til i Porsgrunn er vertskap når Digitalt ITB Brukerforum går på lufta 2. juni. Også denne gangen digitalt på Teams.

R8 Property vil innledningsvis kort fortelle om dagens prosjekt, Powerhouse Telemark. Dette er blitt et internasjonalt anerkjent bygg. Tommy Thovsland. COO / Viseadministrerende direktør R8 Property ASA vil ha denne delen av det digitale møtet.

R8 Property  er over middels opptatt av brukeren av bygget, og de mest klimavennlige m2 er de som ikke bygges. Dette er perspektiver som rokker ved den tradisjonelle måten å tenke ny- og eksisterende eiendom, og som gjør noe med fleksibiliteten og brukeropplevelsen i bygget.

R8 Property er en pionér innen eiendomsutvikling av bærekraftige og teknologiske bygg. I tillegg kan selskapet skilte med Norges mest fornøyde leietakere gjennom NEMEETs Norsk Leietakerindeks, seks år på rad.

Proptechselskapet Orbit ved Wasim Rashid vil dele noen av disse refleksjonene, og kombinere det med deres tanker og erfaringer så langt når det gjelder umodne og mer modne teknologier.

Hvordan Powerhousealliansens samarbeid, prosesser og kompetanse fra prosjekt til prosjekt påvirker de bærekraftige løsningene i den løpende prosjekteringen, samt ivaretar brukeren og nye teknologier mot byggherrens driftserfaringer. Innlegg fra Skanska ved Thomas- Andre Johnsen.

Powerhousealliansen er opptatt av hvordan den nyeste forskningen løpende kan implementeres gjennom gode systemer i planlegging og prosjektering. Erfaringer fra konkrete FOU prosjekter vil tas frem i innlegget til Skanska Teknikk ved Niels Lassen.

Les mer og påmelding kan du gjøre her.

Ved for mange påmeldte vil medlemmer av Integra og Grønn Byggallianse bli prioritert