ITB Brukerforums frokostmøte arrangeres i Finansparken i Stavanger 2. desember.

ITB Brukerforum i Finansparken i Stavanger – også digitalt

Frokostmøte torsdag 2. desember

0

Integra og Grønn Byggallianse inviterer til ITB Brukerforum Stavanger. Vertskap er Smedvig Eiendom og Finansparken i Stavanger blir presentert. Finansparken er et bygg med et usedvanlig høyt ambisjonsnivå på alle plan. Brukerforumet kan også følges som digital konferanse.

Finansparken er det nye hovedkontoret for SpareBank1 SR-Bank. Bygget sto ferdig i 2019 og er Norges største næringsbygg basert på bærende trekonstruksjon. Arkitekturen er et resultat av samarbeid mellom Helen & Hard og SAAHA arkitekter, mens IARK har deltatt i programmeringsfasen og beskrevet interiøret til kontrakt. I samarbeid med arkitekt har de utarbeidet farge- og materialkonsept, og vært ansvarlig for utforming av fast innredning i bygget.

Byggets avanserte tekniske anlegg har gode løsninger både for energi og trivsel, med blant annet 32 energibrønner, stor varmegjenvinner som går over to etasjer, hybridvifter som slipper varm luft ut av atrium om sommeren, smarthusløsninger og belysning med mulighet for individuell justering.

Finansparken i Stavanger har fått BREEAM-NOR Outstanding-sertifikat, som det sjuende i Norge, og det første i Vest-Norge. Bygget ble også kåret til både Årets Bygg 2019 og Årets trebyggeri 2019.

ITB Brukerforum i Stavanger 2. desemberr 2021 starter med frokost kl. 08.00-08.30 for de som deltar fysisk.

Foredrag fra 08.30 til 10.30, og møtet blir streamet.

Program:

  • Finansparken, foredragsholder Tom Kenneth Ravnås, Ekrheim-Elconsult
  • Fleksibel og sikker IT-plattform for digitale bygg, Tore Wennberg, Veni
  • SRI, Smart Readiness Indicator, Tore Wennberg, Veni

Mer om Finansparken, ITB Brukerforum i Stavanger og påmelding.

Påmeldingsfrist i morgen, 1. desember.

Arrangør er Grønn Byggallianse og Integra.