Ny avdeligsleder ITB Oslo Britt Renée Melhus tar over for Henrik Olsen

Britt Renée Melhus ny avdelingsleder i HRP

Britt Renée Melhus er ansatt som avdelingsleder for Digital og Teknisk ledelse i HRP Oslofjord. – Med henne føler vi oss trygge på at vi får en kvinne som kan fortsette byggingen av den raskt voksende avdelingen, sier direktør for Digital og teknisk ledelse i Oslofjord, Asle Kosbergløkk.

0

Melhus har en master i arkitektur fra NTNU, men sier hun tidlig i studiet fant ut at hennes interesse for byggebransjen ligger i samhandling mellom prosesser og samarbeid på tvers av ulike perspektiv.

– I praksis under studiet fikk jeg anledning til å jobbe med en utrolig dyktig prosjektleder innenfor VVS som åpnet døren for et teknisk univers. Jeg jobber aktivt i alt jeg gjør for å koble arkitektens helhetsperspektiv sammen med den praktiske og tekniske kunnskapen, for å skape de beste byggene, prosessene og omgivelsene, sier Melhus avslutningsvis i meldingen