Firesafe styrker seg på brannalarm og kjøper Techlink
Fra venstre på bildet: Tore Kristoffersen, Kriss-Alexander Swahn, Ketil Ellefsen (FS), Kim A. Swahn, Harald Riis Nilsen (FS), Tobias Lie Larsen, Kjell-Arild Swahn, Ronny A. Andersen, Ketil Mangelrød (FS), Henrik Dyvik Løksli (FS). Fotograf Morten Ameln (FS= Firesafe)

Firesafe styrker seg på brannalarm og kjøper Techlink

Firesafe styrker satsingen på brannalarm og har tatt over Sandefjordsbedriften Techlink fra nyttår. Techlink ble etablert i 1978 og tilbyr prosjektering, installasjon og kontroll av brannalarm og ledesystemer. Bedriften har i dag 7 ansatte og oppdrag over hele Østlandet.

0

Det opplyser Firesafe i en pressemelding.

– Jeg startet opp for meg selv i 1978, og har holdt på noen år, sier daglig leder i Techlink, Kjell-Arild Swahn.
– Vi ser mange fordeler av å komme inn i et litt større firma som kan tilby flere tjenester innenfor brann. Samtidig er det viktig at vi får tatt godt vare på ansatte og våre kunder fremover. Jeg har selv tenkt å fortsette i selskapet en stund til nå som Techlink blir en del av Firesafe, fortsetter Swahn.

– Brannalarm er et viktig område for Firesafe, og med overtagelsen av Techlink får vi med oss mye erfaring, kompetanse og gode kunderelasjoner, sier adm.dir. Morten Ameln i Firesafe.
– Vi ser mange synergier mellom Techlink og Firesafe, både på brannalarm og andre områder, som for eksempel automatiske slokkeanlegg.

Techlink vil bli fusjonert inn i Firesafe i løpet av våren, og Kim Swahn som i dag er prosjektleder i Techlink, vil lede virksomheten fremover.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com