Jonas Normann, bærekraftdirektør i Schneider Electric.

Schneider Electric rangerer som nummer tre på Fortune-listen i 2022

Er på listen for femte år på rad:

0

Schneider Electric rangerer som nummer 3 i elektronikkindustrien på Fortune-listen i 2022. Utmerkelsen gjenspeiler selskapets forpliktelser til innovasjon, bærekraft, mangfold og inkludering.

Fortune’s 2022 World’s Most Admired Companies List ble offentliggjort 2. februar 2022. Utmerkelsen er et vitnesbyrd om selskapets pågående forpliktelser til å dyrke innovasjon, bærekraft, mangfold og inkludering. Schneider Electric innfrir disse forpliktelsene gjennom ulike initiativer; først av alle Schneider Sustainability Impact (SSI)-barometeret, som ble lansert i 2005. De trapper opp sine rådgivningstjenester innen energihåndtering og bærekraft og samarbeide med leverandører for å hjelpe dem halvere deres karbonfotavtrykk innen 2025. Disse prestasjonene har blitt anerkjent gjennom ulike priser og rangeringer i mer enn et tiår.

I år rangerer Schneider Electric på tredjeplass i elektronikkindustrien, noe som betyr at de fortsetter å forplikte seg til å bygge en mer elektrisk, digital og dekarbonisert verden.

– Å være en del av verdens mest beundrede selskaper er en stor prestasjon vi er stolte av. Det gjenspeiler vår meningsfulle misjon og innsats for å fremme bærekraft og innovasjon i både vår egen virksomhet og for våre kunder, sier Jonas Normann, bærekraftdirektør i Schneider Electric.

– Denne anerkjennelsen er en ære og et incitament til å fokusere videre på å bygge bro mellom fremskritt og bærekraft for alle.

Fortunes årlige rangering av verdens mest beundrede selskaper er basert på en undersøkelse av 500 amerikanske og globale Fortune-selskaper som har de høyeste inntektene i sine respektive bransjer. For å avgjøre de beste resultatene på tvers av 52 bransjer, blir 3 820 ledere, direktører og analytikere i disse bransjene bedt om å evaluere selskaper på grunnlag av ni kriterier, inkludert investeringsverdi, kvalitet på ledelse og produkter, sosialt ansvar og evne til å tiltrekke seg talent.

Schneider Electric fikk høye karakterer for innovasjon og kvalitet på produkter og tjenester.

Denne anerkjennelsen kommer etter at Schneider Electric nylig ble rangert på Corporate Knights Global 100-liste over de mest bærekraftige selskapene i verden for 11. året på rad, samt global anerkjennelse fra fire ESG-rangeringer i 2021, som CDP Climate Change A-listen og Dow Jones Sustainability World Index.