Overveldende interesse for konferansen Dørmiljø til besvær, sier Stig Grindhal (innfelt) i ITBaktuelt.

Fullt hus gir best resultat

70 påmeldte i Bergen, 120 i Oslo

0

ITB-konferansen «Dørmiljø til besvær» trekker fulle hus, både i Bergen 22. mars og i Oslo 24. mars. Stig Grindahl i ITBaktuelt.no gir sin stemningsrapport uken før det viktige stevnet, og første konferanse i regi av nettsiden.

– Responsen så langt har vært meget god utrykker Stig en ukes tid før gjennomføringen.

– Konferansens programkomité, mange foredragsholdere og øvrige samarbeidspartnere har deltatt aktivt med forberedelser. Andre bransjeaktører har bidratt med heiarop om at temaet «dørmiljø til besvær» nå har fått sin egen konferanse.

– Mitt ønske, sier Stig, er at konferansen skal bidra til forbedringer innenfor et besværlig tema. Forbedringer som alle bransjeaktørene, hele verdikjeden kan bidra til.

På konferansen vil deltagerne få høre om hvilke problemer byggherrene, rådgiverne og entreprenørene hver for seg opplever, hva dette fører til, men også om hvordan besværet kan unngås.

Med bedre samhandling, funksjonsbeskrivelser og oppgaveforståelse skal «Dørmiljø» bli mer til nytte. Dette får vi til gjennom god informasjon og engasjerte diskusjoner.

Per mandag den 14. mars var det registrert 70 konferansedeltagere i Bergen og 120 i Oslo. Dette er vi meget fornøyd med runder Stig av med. Han legger til at om flere ønsker å delta, så lar det seg gjøre. Vi har store møtearealer.

Mer om konferansen og påmelding til «Dørmiljø til besvær» HER

Få siste nytt, meld deg på ITBaktuelts nyhetsbrev her