Ny generasjon motorstartere

TeSys Giga motorstartere diagnostiserer seg selv automatisk

0

Schneider Electric lanserer en ny serie innovative, digitale motorstartere med modulær design. De krever opptil 40 % mindre plass og har fått opptil 90 % bedre motstandsdyktighet. Selvdiagnose-indikatorer og end-of-life-varsler gir muligheter for prediktivt vedlikehold og optimal oppetid.

– Med TeSys Giga digitale motorstartere vil kundene oppleve mer robuste, sikrere, pålitelige og bærekraftige motorstartere med høyere elektrisk holdbarhet, sier produktsjef Solomon Zigta Gebretinsae.

Motorstarterne i TeSys Giga serien er utviklet for å imøtekomme behovene til maskiner i ulike tøffe applikasjoner innenfor vann og avløp, gruve- og metall-, produksjons- og prosesseringsindustrien.

TeSys Giga motorstartere diagnostiserer seg selv automatisk. De er utstyrt med indikatorer som viser spiss-slitasjenivå, spole under- og overspenning, intern feil og status for åpen og lukk-kontakt. En unik kalkulasjonsmetode gir mer presis statusinformasjon og muliggjør prediktivt vedlikehold. Det igjen fører til betydelig redusert nedetid og topp optimalisert drift.

Fullskala beskyttelse
Standardinnstillingene garanterer trygg relebeskyttelse mot både overbelastning, jordfeil og faseubalanse. Gjennom QR-koder gir TeSys Giga tilgang til tekniske dokumenter, videoveiledninger og beskyttelse mot forfalskning. Forbedrede hjelpekontakter (17V,1mA,10-8) resulterer i bedre pålitelighet i tøffe omgivelser og samsvarer med PLS-input-applikasjoner.

– Vi er stolte av å fortsette å levere banebrytende digital innovasjon som dekker våre kunders mest presserende behov, sier Kjetil Kaldestad, VP Power Products hos Schneider Electric Norge.

– I dagens raskt skiftende verden er det viktig å gi industrien full kontroll over sikkerheten og påliteligheten til virksomhetskritiske operasjoner. Driftsansvarlige vil sette pris på å kunne oppdage og løse feil omgående. Dessuten ønsker vi å muliggjøre en strømlinjeformet og optimalisert produksjonsprosess med løsninger som er trygge, pålitelige og interoperable. Maskinbyggere og tavlebyggere kan nå få topp effektivitet gjennom raskere maskinintegrasjon. Systemintegratører vil på sin side nyte en mer løsningsorientert tjeneste.

For mer informasjon: Se.com/no/TeSys

Mer spesifikt:
•   TeSys Giga motorvernbrytere
•   TeSys Giga kontaktorer
•   TeSys Giga overlastreleer