Avdelingssjef i Bravida Fire & Security Oslo, Frode Ljunggren Andersen (t.v), er glad for å få Egil Aabo med teamet i Bravida. Aabo ny salgssjef i Bravida Fire & Security.

Egil Aabo blir ny salgssjef i Bravida Fire & Security Oslo

Egil Aabo blir ny salgssjef i Bravida Fire & Security med ansvar for utvikling og vekst innen brannalarm, nødlys og talevarsling. Han startet i jobben 01.05.2022.

0

Egil er utdannet elektroingeniør med tilleggsutdannelse innen Markedsføring. Egil er en kjent person innen bransjen med 13 år i Glamox og 22 år i Honeywell Life Safety. I sistnevnte selskap har han innehatt rollene som direktør for den operasjonelle virksomheten i Norge og salgsdirektør for Norden i mange år.

Bravida Norge AS er i startfasen på en forsterket satsing på Fire & Security. Den nye satsingen innebærer organisasjonsutvikling, utvidet geografisk dekning samt utvidelse av tjenestetilbudet innen Fire & Security. Bravida vil med det sikre leveranse av komplette tekniske installasjoner i bygninger ved egne avdelinger og medarbeidere, både ved nyinstallasjoner og i ettermarkedet i hele Norge.

– Vi er stolte og veldig glade for at Egil nå blir en del av laget i Bravida Fire & Security. Egil tar med seg en imponerende og solid kompetanse innen organisasjonsutvikling og salgsledelse som vil styrke oss ytterligere og bidra sterkt til vår pågående satsing, sier Frode Ljunggren Andersen, avdelingssjef i Bravida Fire & Security Oslo.

Bravida Fire & Security Oslo har de siste årene posisjonert seg i Oslo som en markedsledende leverandør av komplette og skreddersydde løsninger innen adgangskontroll, innbruddsalarm, kameraovervåkning, brannalarm, talevarsling, nødlyssystemer, lås og integrerte toppsystemer.

Avdelingen har levert sikkerhetsløsninger til nye Nasjonalmuseet, nye Munchmuseet, Vigelandsmuseet, nye Deichmanske Hovedbibliotek, nye Drammen sykehus og nye Oslo storbylegevakt for å nevne noen.

– Tidlig i ansettelsesprosessen merket jeg at Bravida sin Fire & Security satsing, markedsposisjon og potensiale appellerte til meg. Det å kunne bidra til vekst og forretningsutvikling er sammenfallende både med personlig interessefelt og tildligere roller. Når også andre forhold stemte var dette nå et riktig valg i forhold til et jobbskifte. Nå gleder jeg meg bare til å sette i gang sammen med Frode og teamet, og jeg tror vi skal ha det mye moro sammen fremover, sier Egil Aabo.

Bravida Fire & Security stiller i år på Eliaden og driftskonferansen.