I SKYEN: - Vi er veldig glade for å bli en del av Nordomatic Group. Dette vil gi våre kunder en enda bedre partner og vi får ressursene til å satse på skybaserte tjenester for BMS, sier Lyon van Hest, adm. dir. i Y-con. Til venstre Toke Kjaer Juul i Nordomatic.

Nordomatic fortsetter europeisk ekspansjon med nytt oppkjøp i Benelux

viktig bidrag for ytterligere vekt

0

Nordomatic, den ledende uavhengige BMS-leverandøren i Norden, tar neste skritt i sin vellykkede europeiske ekspansjonsstrategi ved oppkjøpet av Y-con, en kvalitetsleverandør av BMS i Nederland som også har tilstedeværelse i Belgia.

– Y-con er et flott selskap med en sterk installert kundebase. Dette oppkjøpet vil være et viktig bidrag for å etablere Nordomatic som en global BMS-aktør, sier viseadm. direktør Toke Kjaer Juul i Nordomatic i en pressemelding.

Y-con ble etablert i 2005 og har kontor i Tilburg, med cirka 30 ansatte.

– Vi er veldig glade for å bli en del av Nordomatic Group. Dette vil gi våre kunder en enda bedre partner og vi får ressursene til å satse på skybaserte tjenester for BMS, noe Nordomatic allerede har gjort med suksess i Norden. Skybaserte tjenester er fremtiden til BMS, og vi er veldig glade for å ta del i denne fremtiden ved å gå inn i Nordomatic, sier Lyon van Hest, administrerende direktør i Y-con.

Nordomatic ønsker å bli verdensledende innen BMS-løsninger og Smart Buildings. Y-con har levert sterke resultater i den raskt voksende Benelux-regionen gjennom 15 år og har et fremragende lederteam. Selskapet er en pioner innen administrert BMS og har sterk interesse for skybaserte tjenester. Tidligere i vår utvidet Nordomatic til Storbritannia gjennom oppkjøpet av PropTech-selskapet Spica, og Y-con i tillegg gjør Nordomatic gode fremskritt i sin globale vekststrategi.

– Neste steg er å skalere opp dette oppkjøpet gjennom en vellykket integrering av Y-con inn i Nordomatic Group. Ved siden av å fortsette å betjene kundene og se etter muligheter i skybaserte tjenester i Benelux, ser vi også et stort potensial i å utvide tjenestetilbudet vårt, understreker Toke Kjaer Juul i Nordomatic.