Procon Digital ble kåret som et av selskapene i gruppen Business Services i Deloitte's Technology Fast 50 for 2021.

Procon Digital blant Norges 50 raskest voksende teknologiselskaper

Egenutviklet innovativ teknologi

0
Procon Digital ble kåret som et av selskapene i gruppen Business Services i Deloitte’s Technology Fast 50 for 2021.

Procon Digital i Deloitte’s Technology Fast 50

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester, og kårer årlig bl.a. de raskest voksende teknologiselskaper i Norge.

Deloitte Fast 50 er en anerkjennelse av de som har klart å vokse og å skape levedyktig virksomhet over tid – en feiring av evnen til å skape reell omsetning og vekst.

Egenutviklet innovativ teknologi

Fellesnevneren for alle som kvalifiserer til kåringen er at selskapet enten har en egenutviklet innovativ teknologi, eller har funnet en innovativ måte å bruke eksisterende løsninger på.

For 2021 ble Procon Digital kåret blant Norges 15 raskest voksende teknologiselskaper i gruppen Business Services i Deloitte’s Technology Fast 50.

Det norskeide selskapet har utviklet egne digitale selvbetjeningsløsninger for hovedsakelig kommuner, banker og helsevesen innen skyplattformen Procon Cloud, samt for en rekke ulike bransjer, og har nylig kunnet fortelle om en omsetningsvekst på nærmere 70% i 1. halvår i 2022 i forhold til samme periode i 2021.

Mange tusen mennesker bruker daglig digitale selvbetjeningsløsninger utviklet av Procon Digital AS, og selskapet holder nå bl.a. på med en stor leveranse av digitale løsninger for besøksmottak for mange av kontorene til Statens vegvesen over hele landet.

– Vi ble overrasket og er stolte over en slik kåring i Deloitte’s Technology Fast 50, uttaler gründer og adm.dir. Tor-Arne Lie Jensen i Procon Digital.