BuildingSMART International awards 2023 er åpen for påmeldinger

BuildingSMART Norge oppfordrer norske aktører til å sende inn sine prosjekter.

0

BuildingSMART International Awards er en årlig prisutdeling som anerkjenner beste praksis, teknisk ekspertise og anvendelse av åpne standarder i byggebransjen. Prisutdelingen tiltrekker seg innsendinger fra hele verden og har blitt en viktig del av aktivitetene til buildingSMART International.

BuildingSMART Norge oppfordrer alle norske aktører til å sende inn sine prosjekter før fristen går ut. Finalister og vinnere av buildingSMART International Awards 2023 vil bli kunngjort på International Standards Summit i Lillestrøm mellom 18. og 21. september 2023.

“The Awards Program has become such a feature of our activities at bSI, and we always look forward to learning more about some of the projects submitted. It is a place where we see best practice, technical excellence, and applied use of standards and services against our benchmarking. The program always evolves, and 2023 will also no doubt be an exciting year for awards which will culminate in the finalists presenting at the International Standards Summit in Lillestrøm, 18-21 September 2023”, sa Aiden Mercer, markedsdirektør i buildingSMART International I en pressemelding.

Det er noen nye tillegg til programmet, inkludert en klarere definisjon av “Sustainability Excellence”, som inkluderer demonstrasjon av sirkulær økonomi, lavkarbonstrategier, energistyring, fornybare energikilder, bærekraftige materialer og andre grønne praksiser. Det er også en ny ROI og “business value survey” som har som mål å vise noen av de direkte fordelene og virkningene av standarder og tjenester i prosjekter.

Se https://www.buildingsmart.org/awards/bsi-awards-2023/ for påmelding.

Frist: 15 mai, 2023