Adgang 2023 trakk fullt hus i Bergen

Sist uke samlet ITB Aktuelt 98 engasjerte deltagere fra hele verdikjeden til faglig og sosialt påfyll, samt meningsutveksling om hvordan få dørmiljøene til å bli mer til glede enn til besvær i prosjektene. 

0

Sist uke samlet ITB Aktuelt 98 engasjerte deltagere fra hele verdikjeden til faglig og sosialt påfyll, samt meningsutveksling om hvordan få dørmiljøene til å bli mer til glede enn til besvær i prosjektene.

Tilbakemeldingene fra deltagerne var at dette ble bra, balansert meningsutveksling og spennende vinklinger om brukerbehov, valg av ulike teknologier, bruk av kunstig intelligens ved utarbeidelse av funksjonsbeskrivelser, erfaringer med ulike gjennomføringsmodeller og mer.

Nå gjenstår Oslo den 9. mai.

Konferansen i Oslo har kun 10 ledige plasser per i dag, så ønsker man å delta der, er det lurt å være kjapp. Vi tror vi kan garantere et meget spennende program som klarer å belyse de ulike fasene og utfordringene rundt dørmiljøet i prosjekter og bygg for øvrig.

Meld deg på her.