Rune Porsholt er ansatt som avdelingsleder elektro i Caverions avdeling Oslo Large Projects. Han gleder seg til å bli en del av et stort internasjonalt konsern i en bransje i endring. Porsholt kommer fra Malthe Winje Automasjon hvor han har vært avdelingsleder byggautomasjon siden 2016. - Jeg har store forventninger til å bli en del av Caverion-familien. Det er mye spennende kompetanse og mange muligheter i selskapet. Jeg har samarbeidet med Caverion på flere prosjekter, og har stor respekt for det arbeidet selskapet leverer, sier Porsholt. Caverion er en teknisk totalentreprenør, med ca. 2 600 medarbeidere i Norge fordelt på nesten 50 lokasjoner rundt om i landet. I Oslo Large Projects har Caverion 180 medarbeidere, fordelt på de tekniske fagene rør, elektro og ventilasjon.

- Topp kompetanse på alle fag

Rune Porsholt er utdannet elektroingeniør og har bakgrunn som avdelingsleder i Malthe Winje, daglig leder i SAAS Prosjekt, og Country Manager i Swarco Norge. Han har lang ledererfaring og erfaring innenfor samferdsel og byggautomasjon. I Oslo Large Projects vil han få ansvar for ca. 80 medarbeidere. Han begynner i sin nye stilling 1. juni, og ser fram til å komme i gang i Caverion. - Vi ser fram til å få med Rune på en videreutvikling av vår satsing på prosjekter. Rune innehar en kompetanse som vil bidra til at vi sammen kan tilby markedet topp kompetanse og utførelse på alle våre fag, sier avdelingssjef Gunnar Harald Qvam i Oslo Large Projects.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Caverion inngår stor serviceavtale med Technopolis

Fra Technopolis' kontorer på Fornebu.[/caption]