Annonsørinnhold

ITBaktuelt Brandstory er et annonseprodukt produsert etter gjeldende retningslinjer

Wago: Bygningsautomasjon gir merverdi gjennom optimalisering av driftskostnader

Energieffektiv og bærekraftig automasjon for nye og eksisterende bygninger blir et stadig viktigere tema.

Optimaliser energiutnyttelsen i bygningen nå og spar inn på driftskostnadene med våre skreddersydde løsninger for bygningsautomasjon.

Stadig stigende driftskostnader for bygninger driver flere og flere eiere og operatører til å søke etter nye løsninger: Dette er fordi bygninger står for rundt 40 % av det totale energiforbruket i verden. Energieffektiv automatisering for nye og eksisterende bygninger er derfor stadig viktigere for å kunne permanent redusere disse energikostnadene. Hvis vi ser på de totale kostnadene for en funksjonell bygning, går bare 10% av kostnadene inn i selve oppføringen av bygningen. I motsetning står driftskostnadene for 75% av kostnadene. Det lønner seg derfor å tenke løsninger for lavere energi- og vedlikeholdskostnader så tidlig som mulig i planleggingsfasen: WAGO tilby deg et omfattende og integrert automasjonskonsept for dette som anvender teknologi av høy kvalitet.

Skreddersydde løsninger for bygningsautomasjon

Takket være skreddersydde løsninger, kan vi løse både enkle automatiseringsoppgaver for små kontorlandskap såvel som krevende oppgaver med komplekse krav, eks. en flyplass. Selv om det er ekstra kostnader i forbindelse med utvikling og planlegging av et integrert og tverrfaglig bygningsautomasjon-konsept på grunn av nødvendig prosjektkoordinering, blir disse utlignet etter bare en kort periode på grunn av de lavere driftskostnadene. Her er for eksempel standarden NS EN 15232 et godt verktøy i planleggingsfasen.

For mer informasjon, ta kontakt med oss:

Mail: info.no@wago.com

Tlf: 22309450

Vår visjon er å gjøre enheter og systemer helt trygt og pålitelig overalt i verden, og dette uavhengig av hvem brukeren er. Dette er grunnen til at vi alltid investerer i utvikling av nye produkter for elektrisk tilkobling og automatisering. Samtidig fortsetter vi å utvide vårt globale nettverk som et selvstendig familiedrevet selskap som opererer på et internasjonalt marked, slik at alle våre kunder kan dra nytte av våre innovasjoner og kompetanse rundt omkring i verden.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com