PowerTag er den minste, trådløse energimåleren på markedet. Den er integrert i Acti 9 Smartlink systemet og kan også installeres i eksisterende tavler. Den er konstruert for å få bedre innsikt i det elektriske anlegget. Takket være den kompakte størrelsen, kan den enkelt plasseres i eksisterende tavler og den tar ikke opp plass i bredden på DIN-skinnen, skriver Schneider Electric i en pressemelding.

Acti 9 Smartlink samler data som blir mottatt trådløst fra PowerTag og forenkler måling på kursnivå samt tilkobling til byggautomasjonssystemer (Building Management Systems).

Slik får både byggeier og driftspersonell nøyaktig og betydningsfull sanntidsdata som tillater å forbedre byggets drift.

PowerTag tilkobles automatsikringen og trenger ingen ekstra kabler for kommunikasjon. Installasjonstiden blir kort, selv i eksisterende installasjoner.

Du trenger ikke lenger en lokal skjerm på måleren. Se sanntidsdata når og hvor som helst på din smarttelefon eller PC, via WiFi eller nettet i bygget, takket være de tilpassede Acti 9 Smartlink skjermbildene om bord.

Schneider Electric trekker frem dette i sin pressemelding:

  • Kan monteres i eksisterende tavler: Inntil 20 PowerTag-enheter kan tilknyttes én Acti9 Smartlink.
  • Gir sanntidsinformasjon om effekt og via Acti9 Smartlink kan den sende e-post dersom noe skjer.
  • Enkel installasjon og idriftsettelse ved hjelp av Acti 9 Smart Test programvare.
  • Total- og delmåler for energi, effekt, lastbalanse for fasene, fasestrøm <63 A og fasespenning. (230/400 V).