Carlo Gavazzi lanserer nye modulære energi-/forbruksmålere med bakgrunnsbelyst «touch tech display». Disse leveres i utførelser for direkte måling 1-fase maks. henholdsvis 45A eller 100A, eller 3-fase maks. 65A.

I tillegg til måling og indikering av energiforbruk kWh, har alle utførelser også måling og indikering av alle relevante parametere som strøm, spenning, aktiv effekt, reaktiv effekt, cos.φ, osv.

- Den nye målerserien leveres alternativt med pulsutgang, RS485 Modbus eller Mbus” forteller produktsjef Ola B. Eliseussen.

Eliseussen sier at dette er energimålere som kan brukes til både boliger, kontor- og næringsbygg og industri.

-Distribusjonen går delvis gjennom grossister, og mye ved direktesalg til installatører og entreprenører og selskaper som jobber med blant annet ventilasjon og varme.

-Produktene er aktuelle for de som installerer varmepumper, fordi man blant annet kan måle termisk energi, hvor mye varmepumpa bidrar med osv.

Han forklarer at når produsenten nå kommer med nye energimålere så er det både bedre funksjonalitet og reduserte priser.

-Vi jobber hele tiden med å utvikle teknologiske topprodukter og samtidig få til konkurransedyktige priser, sier Eliseussen og avslutter med at dette er produkter som  produseres i Italia hvor Carlo Gavazzi har sitt hovedkontor.

Carlo Gavazzi er et verdensomspennende konsern med utvikling, produksjon og salg av elektroniske komponenter for styring, regulering og overvåking. Produkter og løsninger er rettet mot industriell automasjon, byggautomasjon og smarthus.