Løsningen kombinerer besøkendes identifikasjon og adgangskontroll på en felles plattform og tilfører funksjoner som forbedrer sikkerheten og effektiviserer opplevelsen. Programvareløsningen tilbyr digital forhåndsregistrering, kontaktløs innsjekking og utsjekking, sanntidsrapportering og en sikker nøkkelfri opplevelse som setter en ny standard for smart bygningsadministrasjon og sikkerhet.

I nesten 20 år har SALTO Systems levert innovative løsninger for adgangskontroll, inkludert stand-alone, skybaserte og mobile applikasjoner med fokus på sikkerhet, håndterbarhet, fleksibilitet og design for alle typer dører og bygningstyper.

Fleksibel adgangskontroll

BlueEntrance Space gir en smidig prosess for identifikasjon av besøkende sammen med digital og kontaktløs adgangskontroll. Dette sikrer at kun forhåndsregistrerte gjester mottar unike adgangskoder via e-post. Besøkende kan så enkelt sjekke inn på smarte, kontaktløse selvbetjente kiosker ved å oppgi identifiserende informasjon. 
 

For forhåndsgodkjente og vanlige gjester gir løsningen fleksibiliteten til å få adgang til bygninger ved hjelp av RFID SVN-teknologi, JustIN Mobile digital nøkkel eller mobile QR-koder. Alle påmeldingsskjemaer gir administrasjonen mulighet til forhåndsregistrering av beboere, sporing av besøkende og enkel administrasjon av adgangstillatelser. 
 

Inngangsmetodene, kombinert med innebygde kameraer, nøkkelkodere og SVN trådløse stand-alone smartlåser, gir førsteklasses sikkerhet og beskyttelse mot hærverk og innbrudd.
 

Mange bruksområder

Den sentraliserte tilnærming til besøksregistrering og ID-administrasjon forbedrer sikkerheten, effektiviserer driften og gir verdifull data og innsikt for effektiv beslutningstaking i alle typer bygninger. 

Plattformen passer ikke bare for kommersielle applikasjoner, men har også et stort potensial i et bredt spekter av bransjer, inkludert helsevesen, utdanning og hotell.