- Detec AS ser at det blir stadig vanskeligere for sine kunder å velge riktige kameraprodusenter og modeller, og vi har derfor gjort et utvalg som vi mener dekker brorparten av behovene og gir svært god verdi for pengene, sier Stig Norman Olsen, salgs- og markedskonsulent hos Detec AS i en pressemelding.

Detec AS regner med at bestselgeren vil bli den vandalsikre minidome. Med sin kompakte størrelse og gunstige pris mener Detec AS at denne vil egne seg både innendørs og utendørs. Bullet-modellen vil egne seg svært godt utendørs i de aller fleste miljøer. Spesifikasjoner på begge modeller er 1/2.8" CMOS, 2.8-12mm, 120dB WDR, H.264+, 1080p, 25/30bps, toveis lyd, I/O, Micro SD slot, 25m IR, IP66, og PoE.

Detec AS har også valgt ut et Pan-tilt-zoom kamera med innebygd IR-lys. Dette kameraet har 36x optisk zoom, 200m rekkevidde på infrarødt lys, 360 graders panorering uten endestopp, 120dB Wide Dynamic Range og Ultra Hi-PoE. Til tross for spesifikasjoner som få kan motsvare, så er kameraet gunstig i pris. Det vil si at det vil være konkurransedyktig både mot rimeligere og dyrere modeller fra andre produsenter.

- Kjernevirksomheten til Detec AS er utvikling og salg av programvare for videoovervåking som har en åpen standard, men vi ønsker å kunne tilby komplette videoovervåkingssystem som gjør det så enkelt som mulig for kunden, sier Normann Olsen.

Produktene er tilgjengelig på lager hos Detec AS nå.

Med 35 års erfaring med distribusjon av ITV-utstyr i 2016, mener de at selskapet har alle forutsetninger for å designe produkter som vil treffe markedet godt.

Detec AS vil vise og demonstrere kameraene på EasyFairs Sikkerhet på Telenor Arena i Oslo 28. og 29. september.