Schneider Electric øker fokus på KNX med en omfattende oppdatering av sin brede portefølje av produkter og løsninger. Med nytt navn, SpaceLogic KNX, lanseres nye produkter som er tilpasset dagens behov. SpaceLogic serien er plassbesparende, monteringsvennlig og sørger for cybersikkerhet i installasjonen.

- KNX fra Schneider Electric vil bli markedsført under et felles navn, SpaceLogic KNX, sier Karen Rein, produktsjef for KNX-segmentet i Schneider Electric i Norge: - Med SpaceLogic KNX tilbyr vi et oppdatert produktspekter til KNX markedet, og med navnet vil vi gjerne signalisere at vi har KNX-løsninger for både boliger og næringsbygg. Uansett om det gjelder store bygninger, mindre næringsbygg eller boliger, så finner man riktige produkter til prosjektet i vår SpaceLogic KNX-portefølje. Schneider Electric har hele tretti års erfaring innenfor det globale samarbeidet om en åpen standard og er en av verdens ledende produsenter av komponenter og software til KNX.

Oppdatert og optimalisert produktspekter

Det nye navnet på sortimentet er langt fra den eneste nyheten. Hele sortimentet blir oppdatert med nyutviklede produkter, som både kan mer og er enda enklere å jobbe med enn tidligere. - Kort sagt så oppdaterer og optimaliserer vi hele vårt KNX-spekter, og det gjør vi med hovedfokus på tre områder: Å gjøre det enkelt å jobbe med SpaceLogic KNX, at produktene og løsningene er fleksible og at Schneider Electric leverer meget god kundesupport, sier Karen Rein. Hun forteller at det nye SpaceLogic KNX-sortimentet blant annet gir muligheten for moduloppbygging med master- og slaveenheter, verktøyfri installasjon samt rask konfigurering via programvaren ETS eller eConfigure.

Høy sikkerhet med SpaceLogic KNX Secure

Lanseringen av de nye produktene i SpaceLogic KNX-programmet vil skje gradvis. Felles for hele serien er støtte for KNX data Secure og at produktene lever opp til de høyeste krypteringsstandarder som ISO/IEC18033-3, AES 128 og EN50090-4-3. - Kundenes fokus på cybersikkerhet øker, og med SpaceLogic KNX imøtekommer vi kravene til høy sikkerhet, presiserer Karen Rein. De første produktene i SpaceLogic KNX-serien er systemkomponenter som IP-grensesnitt og linje-/områdekobler. Enhetene skiller seg ut med kompakt design med forbedret plassering av kommunikasjonsporten, høy nedlastingshastighet og optimal sikkerhet. I tillegg lanseres ny dimmeaktuator, bryte/persienneaktuator, master og slaveenheter. Det kommer en ny DALI Gateway Pro, strømforsyninger og HVAC aktuator. Produktene er nå tilgjengelige hos alle distributører.

Melde deg på ITBaktuelts nyhetbrev her


Schneider Electric lanserer ny serie Easy UPS SRVS

Julie Frosterød i Schneider Electric.[/caption]