- Med nye og sterke ressurser på plass, er vi nå godt rustet for å møte fremtidens sikkerhetsbehov og fortsette vår vekst i Norden,» sier konsernsjef i Garda Sikring Group, Jon Ola Stokke i en pressemelding.

Selskapene skriver at KIBO er den ledende totalleverandøren i Danmark innen sikring av bedrifter, institusjoner og offentlige områder. De tilbyr alt innenfor mekanisk sikkerhet og elektronisk overvåking, både enkeltstående løsninger og komplekse integrerte sikringssystemer, samt service og beredskap.

- Selskapet har en dyktig ledergruppe og erfarne og kunnskapsrike ansatte, som vi i Garda Sikring gleder oss til å bli mer kjent med. Nå starter arbeidet med å skape og utnytte synergier og muligheter for oss, våre partnere og ikke minst våre kunder, sier Jon Ola Stokke.

Med KIBO som en del av Garda Sikring Group, øker antall ansatte til ca. 560 og omsetningen til over 1,3 milliarder.

Organisasjonsendringer i Garda Sikring Norge
Med denne satsingen vil det samtidig gjøres noen organisatoriske endringer i Garda Sikring Norge. Jon Ola Stokke vil fremover jobbe nordisk, og overlater derfor stafettpinnen i Norge til ny leder for det norske markedet, Kai Rostad Øvregard.

- Kai kjenner selskapet, markedet og våre kunder utrolig godt. Han har vært i selskapet i tre år og har frem til nå hatt rollen som regionleder på Vestlandet og daglig leder i Bergen, samtidig som han har sittet sentralt i vår ledergruppe. Jeg og en samlet ledergruppe er utrolig glad for at han takket ja til stillingen som leder videre for Garda Sikring i Norge, sier Jon Ola Stokke. 

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer som ligger foran oss. Det å få muligheten og tilliten til å lede og styrke selskapet i Norge sammen med 400 ansatte, setter jeg ydmykt stor pris på, sier Øvregard i meldingen. 

Den siste endringen i forbindelse med oppkjøpet og i Norge, er at Trond Pedersen overtar som ny avdelingsleder i Bergen. Trond jobber i dag allerede i Garda Sikring, og før han nå overtar som avdelingsleder kjenner han bransjen godt gjennom 10 år som driftsleder med arbeidsoppgaver innenfor planlegging, drift- og prosjektledelse.