Autologic har i 11 år vært leverandør av Automatedlogic sine produkter i Norge. Automatedlogic bruker BACnet protokollen på alle deres regulatorer og WEBctrl blir brukt som toppsystem.

- Dette er trygge systemer som har vært en bærebjelke for automatikksystemene i alle disse årene og som vil være en sentral aktør i årene som kommer, skriver Ventistål.

AutoLogic flytter og etablerer seg på hovedkontoret til Ventistål AS på Brobekk, med 8 mann som styrker den totale staben betraktelig. Totalt vil avdelingen nå bestå av 11 personer, alle med høy kompetanse innen prosjektering, prosjektledelse og teknisk kunnskap innen byggautomasjon.

- Fagområdet er på plass hos oss fra før, men etterspørselen blant byggherrer og entreprenører for en totalleverandør som kan levere komplette løsninger med automatikk er stor. Store kompliserte anlegg der aggregater, kjølemaskiner og VAV spjeld kommuniserer på en felles plattform er etterspurt. Dette kan vi nå levere samlet, med et totalansvar for løsning og funksjoner, skriver de videre.

- Ved å kontakte Ventistål skal man være trygg på at man får de riktige tekniske løsningene innen behovstyrt ventilasjon, samt behovstyrte varme og kjølesystemer. Disse systemene vil til enhver tid være tilpasset brukerne av bygget for å sikre det beste inneklimaet til lavest mulig energiforbruk. Dette har AutoLogic nå levert i Norge i 11 år og er klare for å levere gjennom Ventistål sine kanaler, uttaler de i pressemeldingen.
- Ventistål styrkes i forhold til hva markedet ønsker. Med de riktige menneskene på rett sted, med deling av kunnskap både på tvers av fagområdene internt hos oss og ute hos våre kunder viser vi forståelse for hva kunden virkelig trenger.