– Å få jobbe sammen med en av nestorene i bransjen i noen måneder, vil gi meg et godt grunnlag for det videre arbeidet i Rejlers. Dette sier Nicolas Alexander Hall som nå er ansatt som divisjonsdirektør for fagområdet Energy i rådgivningsselskapet Rejlers.

Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i selskapet Ezone Energy.
Og han har betydelig erfaring fra både olje- og gassektoren, entreprenørvirksomhet og også som rådgiver innenfor tekniske installasjoner. Han kommer nå fra rollen som leder for en startup-virksomhet, skriver Rejlers i en pressemelding.

– Kombinasjonen av bred erfaring fra relevante bransjer for Rejlers, samt gründerspirit er noe vi setter stor pris på. Vår nåværende leder for divisjonen, Tone Søfting, har bygget opp et meget sterkt fagmiljø på alle deler av energiforsyning, for å optimalisere kapasiteten i den norske infrastrukturen. Hall er en god arvtaker i rollen som leder for dette viktige fagområdet, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

Nicolas Alexander Hall er utdannet kjemiingeniør fra NTNU og har blant annet jobbet i Aker Energy, YIT, Lemminkäinen og Equinor. Han startet karrieren i Schlumberger, etterfulgt av seks år i ABB.

– Et solid og pålitelig strømnett og en infrastruktur som er tilrettelagt for ytterligere elektrifisering av Norge, er viktig for utvikling av Norge som samfunn og mange av de bransjene som det satses på fremover. Å få delta aktivt i denne utviklingen og bidra til gode løsninger for både offentlige og private virksomheter er svært motiverende. Jeg ser frem til å delta aktivt i det sterke fagmiljøet Rejlers allerede har på området og bidra til at det styrkes ytterligere i årene som kommer, sier han.

Hall vil jobbe tett med Tone Søfting de første månedene, inntil hun går av med pensjon til sommeren.
– Å få jobbe sammen med en av nestorene i bransjen i noen måneder, vil gi meg et godt grunnlag for det videre arbeidet i Rejlers. Fokuset på energi og bredden på fagområder innen dette i selskapet tiltaler meg, og jeg ser frem til arbeidet med resten av ledergruppen, alle medarbeiderne i Norge og våre kollegaer i de andre landene, sier Nicolas Alexander Hall.

Rejlers i Norge har en sterk lokal forankring. De har ti kontorer i Norge, med til sammen rundt 200 medarbeidere. I konsernet jobber det over 2 750 medarbeidere.