Kjetil Hoff (42) er ansatt som direktør for eiendomsforvaltning i Entra. Hoff har vært konstituert i stillingen siden juli i år og kommer fra stillingen som investeringssjef i Entra.

Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har bred erfaring fra eiendomsbransjen, både innenfor finans, forvaltning og rådgivning. Han har tidligere jobbet som Head of Asset Management hos Asset Buyout Partners, business controller hos Entra, konsulent hos Accenture, forretningsutvikler i OBOS og som corporate finance rådgiver hos Sparebank 1 SR-Bank Markets.

- Jeg har jobbet for Entra i flere år, og er glad for den tilliten ledelsen i Entra viser meg. Jeg ser virkelig frem til å bidra til den videre utviklingen av selskapet sammen med gode kollegaer, sier Kjetil Hoff.

- Kjetil har bred erfaring fra eiendomsmarkedet og har jobbet dedikert for å få til et godt tverrfaglig samarbeid i Entra. Jeg er trygg på at han vil være en sterk bidragsyter i den videre utviklingen av Entra, sier administrerende direktør i Entra Sonja Horn.

Kjetil Hoff tiltrer stillingen i dag, 1. november 2019.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Arve Regland går fra Entra til eiendomsselskapet Fredensborg i Oslo

Administrerende direktør Arve Regland i Entra fratrer til sommeren. Foto: Entra[/caption]