Lang ledererfaring: Vegard Walsø Mathisen (37 år) starter i stillingen som avdelingsleder den 19.august og vil ha ansvaret for Firesafe Kontroll & Service Øst. Avdelingen er forretningsområdets største avdeling og leverer produkter og tjenester til Østlandet innen service-/vedlikehold av brannslokkere, etterlysende ledesystem, automatiske slokkeanlegg og forsikringsgodkjent kontroll av sprinkleranlegg. Walsø Mathisen kommer fra stillingen som leder for Hærens senter for rekruttering og seleksjon ved Krigsskolen. Han har gjennom sine 16 år i Forsvaret hatt en rekke lederstillinger, både i inn- og utland. Mathisen har i tillegg til utdanning fra Forsvaret mastergrad i endringsledelse og mastergrad i organisasjon og ledelse, begge fra UiT.

Videre utvikling

- Vi gleder oss veldig til å få Vegard med på Firesafe-laget og det han kommer tilføre vår organisasjon gjennom sine personlige- og lederegenskaper. Han innehar til tross for sin alder allerede en praktisk ledererfaring som de færreste av oss oppnår gjennom et helt arbeidsliv, i tillegg til tung formell kompetanse, sier Brynjar Kværnstuen - direktør Kontroll & Service i Firesafe. - Vår avdeling Øst har de siste årene hatt en bratt omsetningsvekst, så vi er derfor utrolig heldige som har fått inn Vegard til å lede denne utviklingen og våre medarbeidere videre. Vi er sikre på at han kommer til å tilføre vår organisasjon kompetanse og holdninger som våre kunder igjen vil nyte godt av, sier Kværnstuen.

Kontakt oss når du har noe aktuelt vi kan skrive om

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Obligatorisk uavhengig kontroll Brannsikkerhet – verdiskapende eller meningsløst?

John Erling Strand, Multiconsult, Avdelingsleder Spesialfag, Seksjonsleder Brannsikkerhet[/caption]