Denne avbruddsfrie strømforsyningen er designet for å beskytte kritisk utstyr. Gjennom selvdiagnostisering fra tredjepartssertifiserte «Live Swapable»- strømmoduler og statisk bryter, reduseres planlagt nedetid betydelig:

– Blant annet kan powermodulene trekkes ut under fart, sier Henrik Loseth, UPS Sales Specialist i Schneider Electric Norge. 

Kostnads- og energieffektiv strømforsyning

– Easy UPS 3-Phase Modular er en av de mest kostnadseffektive og energieffektive UPS-løsningene på markedet. Produktet er en del av vår Green Premium-portefølje, noe som sikrer et redusert miljøavtrykk. Her er både energieffektivitet, holdbarhet, resirkulerbarhet og åpenhet ivaretatt.

I tillegg har systemet høyeffektivt design og avansert teknologi som intelligent batteristyring, sanntidsovervåking og kontrollfunksjoner. 

Schneider electric EMUPS50K250PBH_FL-1

Forretningskontinuitet på en enkel måte

Easy UPS 3-Phase Modular er enkel å konfigurere, installere og vedlikeholde, noe som gjør distribusjonsprosessen sømløs. Easy UPS 3-Phase Modular er en del av Schneider Electric sin Easy UPS 3-fase-serie. Produktene i denne serien har fokus på kjernefunksjonene for å møte kundenes behov - til en rimeligere pris.

Dette er en skalerbar UPS som passer midt i blinken for datasentre og kommersielle og industrielle applikasjoner, sier Loseth.