MBN Besøkssystem er spesielt tilpasset mobile flater som smarttelefoner og nettbrett. Systemet er enkelt å bruke og kan integreres med Telenors øvrige tjenester, som eksempelvis mobiltelefoni, SMS, epost og kalende, skriver Telenor Bedrift i en pressemelding.

Med MBN Besøkssystem kan bedriftene effektivisere og forbedre sin besøkshåndtering, noe som gir flere fordeler, som:

  • Økt sikkerhet og oversikt over hvem som er i bygningen til enhver tid
  • Redusert papirbruk og miljøbelastning
  • Bedre service og oppfølging av besøkende
  • Styrket bedriftsprofil og omdømme
  • Enklere rapportering og statistikk

MBN Besøkssystem kan også leveres skreddersydd etter kundens behov og ønsker, og kan vokse sammen med kundenes utvikling fra enkle til avanserte løsninger. Løsningen tilbys Telenors kunder som mobil besøksløsning, men også med mulighet for digitale besøkskiosker.

Telenor Bedrift lanserte MBN Besøkssystem på fagdagen for sine forhandlere i begynnelsen av februar. Der fikk forhandlerne se og prøve systemet i praksis, og de regner med positive tilbakemeldinger fra både kunder og potensielle kunder.

Glad for avtalen med Telenor

Gründer og adm.dir. i Procon Digital, Tor-Arne Lie Jensen, er stolt over at Telenor Bedrift har valgt selskapet som sin partner. Han sier at Procon Digital har lang erfaring og kompetanse innen digitale selvbetjeningsløsninger, og at de har et sterkt fokus på innovasjon og kvalitet.

- Vi er glade for å kunne tilby våre løsninger til Telenors bedriftskunder og forhandlernett. Vi tror at MBN Besøkssystem fra Procon vil bidra til å øke effektiviteten, sikkerheten og servicenivået hos bedriftene som bruker det. Vi ser frem til et fruktbart og langsiktig samarbeid med Telenor Bedrift som en digital kompetansepartner, sier Jensen.

Procon Digital vil nå også tilby integrerte MBN-løsninger til selskapets kunder som også er kunder av Telenor Bedrift.

Stor på mobile bedriftsløsninger

Telenor Bedrift er en del av Telenor Norge, og er landets ledende innen mobile bedriftsløsninger. Telenor Bedrift tilbyr kommunikasjonsløsninger som gir bedriftene mer effektiv samhandling, bedre intern/ekstern kommunikasjon og mobilitet.

Procon Digital er et norsk selskap som ble etablert i 1990, og som har vært en pioner innen bransjen for interaktive løsninger i det offentlige rom. Procon Digital er ledende innen digitale selvbetjeningsløsninger til en rekke sektorer, som eksempelvis offentlig forvaltning, helse, bank og finans, transport, turisme og handel.

 Mer enn hver tredje kommune bruker selskapets løsninger, og man finner også Procon-løsninger bl.a. i over 300 bankkontorer, i de fleste sykehus, hos Statens vegvesen og innen næringslivet. Procon Digitals løsninger brukes daglig av flere tusen mennesker.