Nå lanseres Lithoss designbrytere og stikkontakter i Norge. Den belgiske produsenten Lithoss er en søsterbedrift av TAL. Lithoss har nylig signert en samarbeidsavtale med SML Lighting om salg av deres produkter i Norge.

Dette betyr at SML nå kan tilby markedet et bredt utvalg av «high end» brytere, USB-ladere og stikkontakter. Produktene finnes i både rustfritt stål, messing og kobber.

- En bryter har ofte vært et trivielt element i interiørdesign. For mange mennesker har stikkontakter og brytere ikke vært viktig. De fleste som bygger nytt, eller renoverer bolig og kontor bruker mye tid og penger på å skape et godt interiørdesign. Mens brytere og stikkontakter ender ofte opp med de vanlige hvite «klumpene», sier en entusiastisk produktansvarlig i SML Lighting Kjell Erik Lundeby.

Lithoss brytere og stikkontakter finnes bla annet i rustfritt stål, messing og kobber.[/caption]

Med sitt utvalg av brytere og stikkontakter, beviser Lithoss at man nå kan løfte interiøret ved hjelp av brytere og stikkontakter. Det er vanskelig å finne et bryterdesign som lettere kan tilpasses interiøret enn Lithoss.

Brytere og stikkontakter kan nå være med å heve interiøret- ikke skjemme det, skriver selskapet i en pressemelding.