Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Forside

Lara Hammer, ITB og teknisk byggherreombud, og Evija Izaka, miljørådgiver, i Evotek, ser at det er utfordringer forbundet med ombruk av tekniske installasjoner. Begge etterlyser tydeligere forskriftskrav, standarder og dokumentasjon for økt ombruk.
  • Aktuelt
Lara Hammer - Evlja Izaka, Evotek: - Vi må ha tydeligere forskriftskrav

- Det er sjeldent at eksisterende tekniske installasjoner kan ombrukes 1:1

Utbredelsen av ombruk av tekniske installasjoner i både nybygg og i rehabiliteringsprosjekter er økende. Samtidig er det mange hensyn og forskriftskrav som må vurderes. Lara Hammer og Evija Izaka i Evotek, har jobbet med ombruk i flere prosjekter, og ser både muligheter og utfordringer forbundet med ombruk av tekniske installasjoner. Begge etterlyser tydeligere forskriftskrav, standarder og dokumentasjon for økt ombruk.

Fra venstre: Daglig leder i FLOW Klima Oslo Mathias Spolén Erstad og Patrik Pantazar med rykende ferske ISO 9001 og 14001 sertifikat.
Annonsørinnhold
FLOW Group:

- Vi erkjenner viktigheten av å jobbe mot en mer bærekraftig fremtid

Som en seriøs aktør innen teknisk infrastruktur for bedriftsmarkedet i Norge, tar FLOW Group sitt ansvar for bærekraft på alvor. Bærekraft handler ikke bare om miljømessige hensyn, men også om økonomi og samfunn. Derfor har vi implementert en helhetlig tilnærming som integrerer bærekraft i alle våre operasjoner og tjenester.

ITBaktuelt AS
Tlf: 480 68 283
Org.nr.: 918 55 085