IWMAC lanserer sitt «Ready»-konsept, og sikter mot en ny bransjestandard. Første sertifisering får sensor-vidunderet Disruptive Technologies. I årevis har teknologikonsernet IWMAC opplevd utfordringer med variasjoner i dokumentasjonen av teknisk utstyr. Nå etablerer de «IWMAC Ready» for å sikre høyere effektivitet og kvalitet på integreringen. – En IWMAC Ready-sertifisering viser at utstyret er åpent og kommuniserbart mot flere mottakere, og at det har den rette dokumentasjonen. Slik kan byggherren og andre sluttkunder vite at utstyret deres er i stand til å snakke med forskjellige leverandører, sier Trond-Øystein Bjørnnes, konsernsjef i IWMAC.

Disruptive først på ballen

Det norske tech-selskapet Disruptive Technologies, produsenten av verdens minste trådløse sensor, er først ute med å Ready-sertifisere produktet. – Vi skal være partnere med de beste i klassen, og IWMAC er en foregangsfigur. De kobler seg opp mot hva som helst, akkurat som oss. Derfor er dette så spennende for oss å være med på. Vi leverer ekstrem hardware, og IWMAC har en fantastisk plattform som kan skape verdi på toppen av dataen vi fanger, sier Ole Petter Novsett, salgsdirektør i Disruptive.

Spennende symbiose

Novsett mener Ready-sertifiseringen var en «no-brainer». – IWMAC Ready er måten vi jobber på. Sensoren vår har mange bruksområder, spesielt opp mot sentrale driftsanlegg, hvor vi kan være en budbringer av datapunkter på en effektiv måte. Vi kan ikke helse, eiendom eller industri, men vi lager sensorer som kan brukes i alle disse vertikalene. Her er IWMAC og vi en god match. Bjørnnes i IWMAC slutter seg til dette: – Med Ready ønsker vi å fremme utstyr som er godt dokumentert, men også fremtidsrettet og åpent for tredjeparter. Derfor er dette en spennende symbiose. Vi kan hjelpe dem inn i marked som trenger denne typen utstyr, og de kan hjelpe oss inn hvor vår software skaper tilleggsverdi.

Meld deg på ITBaktuelts ukentlige nyhetsbrev her

Verd å vite: ITBaktuelt.no er Norges eneste helt dedikerte magasin for ITB-kompetanse, Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner

Nekter å gå tilbake til en hverdag uten CheckPoint

Butikksjef Izabela Stefaniszyn i YX 7/11 Sandnes.[/caption]